A vendégházrólNyíregyházán, városhoz közel vadonatúj, igényes bútorzattal és a legmodernebb felszereléssel,- (hűtő-fűtő klímákkal ellátott) -, a vendégfogadásra optimalizált családiházzal várom kedves vendégeimet. Különálló épület, mely vályog falazata révén nyáron, a legnagyobb hőség idején is hűvös.
Gyönyörű kertben szabadidős tevékenységre is van lehetőség, pár száz méterre két horgásztó is van, a nyíregyházi Állatpark 7 km-re található.
Parkolás saját parkolóban, biztonsági rendszerrel az ingatlan környezete biztosított.Pár száz méteren belül 2 vendéglátó egység is található étkezés céljából, valamint egy pékség.
A bejárathoz egy üvegházon keresztül lehet eljutni, ahol különlegesebb növényeket is láthatnak vendégeink, illetve maga az ingatlan Kertészetünk területén található, ahol kedvezményes vásárlásra is van lehetőség szálló vendégeinknek.
Rohanó, felgyorsult világunkban különösen fontos az aktív pihenés, amit Vendégházunkba lépve, valamint TV mentes környezet által kívánjuk elősegíteni. A fokozottabb egymásra figyelés, jó beszélgetések, közös főzés, olvasás, vagy akár társasjátékok alkalmazásával egy más világba csöppenhetünk, wifi azonban biztosított.
Konyha mindenféle konyhai eszközzei mellett alap fűszerekkel felszerelt, vmint tea és kávé főzéshez szükséges anyagok is biztosítottak. Amennyiben pici babával érkeznek, biztosítunk többfunkciós etetőszéket, utazóágyat, babatányér készletet - evőeszközzel.Vendégházunk érkezés napján 14:00 órától foglalható el, érkezés előtt min. fél órával kérjük telefonon jelezzék várható érkezésüket.

''; }