HázirendBorágó Vendégház Házirendje

 

Célunk, hogy biztosítsuk Vendégeink kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

 

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük, 4 csillagos besorolásban.

1.     Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

2.     A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

3.     A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket!

4.     A megadott érkezés/ távozási időpontban a tulajdonos/szállásadó képviselője jelen van.

5.     A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel.

6.     Vendégeink érkezéskor szoba és kapukulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük várjanak meg, kulcsok leadása kötelező.

7.     Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos, azonban vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk.

8.     A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.

9.     A csendrendeletre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek!

10.  Szobáinkban, vendégházban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

11.  Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni!

12.  A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

13.  A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

14.  Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!

15.  A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, klímákat kapcsolják ki és zárják be az ajtót!

16.  A fűtést, valamint a klímát, annak szükséges mértékéig használják.

17.  A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

18.  A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

19.  Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a konyhát, étkező asztalt, melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.

20.  Vendégházunkban a hulladékot kérjük a kukába helyezzék.

21.  Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!

22.  A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.

23.  A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

24.  A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

25.  Aktív pihenést TV mentes környezettel kívánjuk elősegíteni, nagyobb teret adva az egymásra figyeléshez, jó beszélgetésekhez, olvasás, vagy akár társasjátékokhoz.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online felületeinken. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen. Non-stop 00.00 - 24.00-ig az alábbi telefonon vagyok elérhető : +36-30/738-6216.

 

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Markos Ágnes (tulajdonos)

 

Nyíregyháza, 2024.01.01

 

 

''; }